Reporty ze závodů

O víkendu 16.-17. září se konala tradiční podzimní trojkombinace (2x ČPŠ + sprint). SKOB Zlín se vydala reprezentovat skupinka 15 odvážných dorostenců, juniorů a mladých dospělých. Čtěte dál a zjistíte, jak se nám vedlo.

Celý víkend začal v sobotu v Miletínských Lázních závodem Českého poháru štafet. Závod to byl velmi rychlý, až některé překvapilo, jak brzo je jeho kolega zpět z lesa :). Nejvíce se dařilo holkám v D18, které ve složení Betty - Mája - Halča obsadily pěkné 13. místo. Ženy Verča - Jíťa - Ivča chtěly zopakovat umístění v TOP10, ale nakonec se musely spokojit s 18. místem. Muži měli jasný cíl - postavit dvě vyrovnané štafety a získat právo startu na MČR i pro B štafetu. Nakonec v sobotu doběhli na 23. (Štěpán - Jiřin - David) a 25. místě (Pepa - Onin - Ben), jen minutku od sebe.

Odpoledne jsme se přesunuli do Lázní Bělohrad, kde nás čekal sprint. Celý závod byl doprovázen vydatným deštěm a o vítězství rozhodovala i správná volba obuvi. Nejúspěšnější z nás všech byla Halča, která v D16A doběhla na úžasném, avšak nepopulárním 4. místě, jen 3 vteřiny za bednou! V D21A doběhla Jíťa 5., v H21A byl Ben 7., Onin 17. a v juniorech se seřadili Pepa a David na 14., resp. 15 místě. Na zbytek našich výsledků se můžete podívat zde.

V neděli celý víkend zakončil další štafetový závod, tentokrát ve Vojicích. Čekal nás o dost kopcovatější les, ale oproti následujícímu víkendu to byl úplný čajíček. Dorostenky si polepšily o jedno místo a skončily 12., stejně tak i ženy poskočily na 17. místo. Muži finišovali na 21. a 30. místě. V B štafetě se pěkně popral s posledním a nejdelším úsekem Jonáš. Ale co je hlavní, podařilo se vyběhnout postup i pro B štafetu! Na pořadí v Českém poháru štafet se můžete podívat tady.

Takže díky moc všem a těším se na další bojovné týmové výkony na MČR štafet a klubů :)

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Nadcházející události

30 čvc 2024;
17:30 - 19:00
Atletický trénink
17 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
18 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
19 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
20 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp

Přihlášení

Online členové

Strava