Reporty ze závodů

Na úvod dvolte uvésti Závěr: Nemohli jsme víkend strávit lépe! Těším se na další podobně vydařené!

Datum:          23. a 24. září 2017

Přeprava:      Už v pátek večer, pohodlný autobus, přívětivý řidič a díky mnoha závodníkům, kteří jeli vlastními auty či byli nuceni jet po vlastní ose, i dostatek místa.

Nocleh:         Malá útulná tělocvična v Mníšku s netradičně pozorným dohledem organizátorů. Dokonce i jedna sprcha s teplou vodou - možnost poklábosit ve frontě, dostupné zásuvky pro telefony i konvice.

Místo závodů: Rasenava - nádherné prostředí Jizerských hor!

Terén:           Rozmanitý - pro orienťák jako stvořený!

Počasí:         Vlhko, chladno, deštivo - ideální pro běžecké výkony! Pro nás starší bylo v lese poněkud tma, ale zkušeně jsme to zvládli!

Shromaždiště: Přehledné, cíl na místě, informace prakticky průběžně ihned, možnost se po závodě osvěžit v lavóru s čistou studenou vodou, stany zadýchané, nepřeberný sortiment koláčků, dostatek teplých jídel, piva, kávy, obří kelímky čaje, fronty u toitoiek "rychlé", nákupní centrum... - není co vytknout!

Start:           Dostatečně daleko pro kvalitní rozklusání a rozcvičení!

Tratě:          Střídání delších a kratších úseků, vyžadující stálou koncentraci. Možnost volby z více postupů - skvělé!

Sobotní večer: Večeře "U mlýna" - chutná jídla (i pro Karla - veg.), velké porce, dobré pivo, chvílemí intimní přítmí.. Po večeři zhruba kilometrová procházka v příjemném "zahradnickém" deštíku.

Výsledky:   Dvě zlaté medaile díky oporám Evě Horynové a Lojzíkovi Lázničkovi! 6. místo pro Ivu Kavánkovou v D20! Mezi velkou konkurencí se neztratili ani Rudolf Nečes (9. v H60), Víťa a Petr Jelínkovi (7. a 11. v H65). Další skvělé umístění vybojovaly především Maruška Tichá (15. v D16) a Bětka Nešporová (18. v D18) a taky Ruda Slováček (19. v H60). Marianu Lancovi - ve vší skromnosti - se též nevedlo špatně (13. v H55). A mohl bych tak pokračovat - i mnozí, kterým v sobotu uniklo "A" finále, zvládli skvěle nedělní závod. Velkou úctu za své výkony si zaslouží i Staňa Valla - předvedl vskutku úžasný finiš - asi bychom všichni, až nám třeba bude tolik, co jemu, rádi měli takovou výdrž, jako on.

Tým:          Dochvilný, pořádek vcelku udržující, spolupracující (díky, Karle, za odvoz stanů), pomáhající a povzbuzující se navzájem - prostě jste všichni fajn! Tondovi Šidlovi btzké uzdravení!

Závěr:        Jste si přečetli na začátku.

Dík. Marian

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Nadcházející události

30 čvc 2024;
17:30 - 19:00
Atletický trénink
17 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
18 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
19 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
20 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp

Přihlášení

Online členové

Strava